Medlemskab

Indmeldelse

FHB&U henvender sig til alle mellem 0 og 30 år. Det koster 75. kr. at blive medlem af FHB&U. Et medlemsskab løber pr. kalenderår og giver adgang til at deltage på FHB&Us lejre og arrangementer til medlemspriser.

Du forpligter dig ikke til noget, når du melder dig ind i FHB&U.

Du melder dig ind ved at trykke på knappen herunder, udfylde formularen og indbetale 75 kr. Hvis du betaler kontingent senest d. 28.2. deltager du i lodtrækningen om en megafab tablet.

Medlemsfordele

I starten af hvert år udsender vi vores årsbrochure med posten, der præsenterer alle årets kommende lejre og arrangementer. Alle informationer vil også være tilgængelige på hjemmesiden.

Vi udsender nyhedsbreve pr. mail 3 gange årligt, hvor du bl.a. vil modtage de nyeste invitationer til lejre, så det er vigtigt, at du opgiver en korrekt emailadresse, ellers modtager du ikke disse tilbud.

Udmeldelse

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af FHB&U, skal du sende os en mail med dine oplysninger. Herefter meldes du ud af FHB&U og modtager ikke længere invitationer til lejre og arrangementer, nyhedsbrev o.lign. Medlemsgebyret betales ikke tilbage.