Medlemskab – FHB&U

MEDLEMSKAB

Indmeldelse

FHB&U henvender sig til alle mellem 0 og 29 år. Det koster 75 kr. at blive medlem af FHB&U. Et medlemskab løber pr. kalenderår og udløber automatisk ved årsskiftet.
Du forpligter dig ikke til noget, når du melder dig ind i FHB&U.
Du melder dig ind ved at trykke på knappen herunder, udfylde formularen og indbetale 75 kr. til enten:
Bank: 3001 12845537 | Mobilepay: 17553
Et medlemskab er personligt og må kun betales af medlemmet selv, forælder eller værge.
Husk at læse vores persondatapolitik inden du melder dig ind.

31. marts 2024

Alle mellem 0 og 29 år, som melder sig ind i FHB&U ved at betale kontingent senest d. 31.3.24, får denne medlems-drikkedunk gratis. Den kan afhentes i din lokalforening i påsken.
Hvis du ikke ønsker at modtage drikkedunken, kan du fravælge den, når du tilmelder dig.
Flaske Hjorten
Hjorten

Medlemsfordele

Medlemskabet giver adgang til at deltage på FHB&Us lejre og arrangementer til supergode medlemspriser.
 I starten af hvert år laver vi en ny årsbrochure, der præsenterer alle årets kommende lejre og arrangementer. Brochuren er tilgængelig på hjemmesiden og kan fås i fysisk eksemplar i lokalforeningerne.
Vi udsender nyhedsbreve en gang i kvartalet, hvor du bl.a. vil modtage de nyeste invitationer til lejre, så det er vigtigt, at du opgiver en korrekt emailadresse, ellers modtager du ikke disse tilbud.

Udmeldelse

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af FHB&U, skal du sende os en mail med dine oplysninger. Herefter meldes du ud af FHB&U og modtager ikke længere invitationer til lejre og arrangementer, nyhedsbrev o.lign. Medlemsgebyret betales ikke tilbage.

Persondatapolitik

Når du melder dig ind i FHB&U giver du FHB&U lov til at opbevare og dele dine personlige oplysninger med bl.a. Frelsens Hær. Læs mere her.
BG orange smal