Persondatapolitik

FHB&Us persondatapolitik

Når du melder dig ind i FHB&U erklærer du dig enig i nedenstående behandling af dine personlige data. Hvis du vil læse vores fulde persondatapolitik, så skriv til fhbu@fhbu.dk
Samtykkeerklæring vedrørende videregivelse af oplysninger
I forbindelse med dit medlemskab i Frelsens Hærs Børne- & Ungdomsarbejde (FHB&U) vil vi videregive følgende personlige oplysninger om dig:

Navn, adresse, e-mailadresse, mobiltelefonnummer, fødselsdato.
Disse oplysninger stammer fra din indmeldelsesblanket. (”Oplysningerne”).

Oplysningerne vil blive videregivet til:
Frelsens Hær i Danmark, den lokalforening af FBH&U, du er tilknyttet, de ledere som har ansvar for den lejr, du deltager på samt FHB&Us statsautoriserede revisor Mazars. Dette er med henblik på medlemsrevision, regnskab samt for at kontakte dig med relevante invitationer til arrangementer.

I tilfælde af at du skal rejse udenlands med FHB&U videregives dine personoplysninger til lederen af den lokale Frelsens Hær i udlandet. Skal FHB&U købe dine flybilletter, videregives dine pasoplysninger desuden til relevante leverandører.

Adgangen til dine personoplysninger er forbeholdt de medarbejdere, der har behov for de pågældende oplysninger til at udføre deres arbejdsopgaver. FHB&U og Frelsens Hær i Danmark sletter dine oplysninger, når der ikke længere er noget sagligt behov for fortsat opbevaring af oplysningerne. Her tager vi blandt andet hensyn til frister i lovgivningen, f.eks. forældelses- og bogføringsloven. Dine personoplysninger slettes efter 4 år fra indmeldelsesåret.
Du er indforstået med, at oplysningerne opbevares elektronisk i Frelsens Hærs database.

Dine rettigheder
Du har ret til at trække dit samtykke tilbage med virkning for fremtiden ved at kontakte FHB&U på e-mail fhbu@fhbu.dk. Dette kan have betydning for hvorvidt vi kan levere de tjenester til dig, som du efterspørger, gennemføre dine ordrer el.lign.

 

Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig, ligesom du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning oplysningerne eller begrænsning af behandlingen af dine oplysninger. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger samt efter omstændighederne en ret til dataportabilitet.

 

Endelig kan du til enhver tid klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. Sal, 1330 København K.

 

Kontaktoplysninger: FHB&Us dataansvarlige, Frederiksberg Allé 9, 1621 Kbh V., tlf.: +45 33 31 41 92, mail: fhbu@fhbu.dk
Cookiepolitik
FHB&U indsamler oplysninger om alle besøg under overholdelse af gældende lovgivning. Her kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?
www.fhbu.dk indsamler oplysninger på to måder:
  • Ved brug af såkaldte cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

Hvorfor bruger vi cookies?
Hver gang du – eller mere præcist din computer – besøger www.fhbu.dk fortæller en cookie os om dit besøg. Cookien fortæller os, om din computer har været på hjemmesiden før, hvor længe hvert besøg har varet og hvilke sider, der er blevet besøgt, samt oplysninger om valg af browser, skærmens opløsning og størrelse m.v.

Informationerne er anonyme og samles med alle andre brugere, så vi kun opnår et statistisk overblik af brugen af www.fhbu.dk. Dette hjælper os med at forstå, hvordan vi vil kunne forbedre vores indhold ud fra et redaktionelt og teknisk synspunkt.

Parallelt med dette bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen, så vi f.eks. ikke indlæser store, tunge billeder på små mobile enheder med begrænset internetforbindelse, eller små optimerede billeder til store HD-skærme.

Hvad er en cookie?
Når du besøger www.fhbu.dk modtager din enhed automatisk en eller flere cookies fra www.fhbu.dk og tredjepartstjenester.
Selve cookien er en lille tekstfil, der rummer et begrænset antal tegn, hvilket i praksis betyder, at den i sig selv ikke indeholder nogen personlige oplysninger, men en reference så hjemmesiden kan genkende din computers besøg fra gang til gang.

Hvilke cookies benytter vi os af?
FHB&U benytter følgende cookies:
  • gr_boot husker størrelsen på din enhed. Værdien kan være: “lg”, “md”, “sm” og “xs”.
  • gr_hd husker om din enhed benytter en HD eller Retina skærm.
  • gr_cookie husker om du har accepteret vores cookiepolitik eller ej.
  • gr_history husker hvilket indhold du har læst så vi bedre kan levere friskt indhold.
Din computer modtager også cookies fra følgende tredjepartstjenester ifm. besøg på www.fhbu.dk, alt afhængigt af den givne side og dennes funktioner
  • Google Analytics bruges til at måle den overordnede trafik og brug af hjemmesiden.
    Dennes navne er: _utma og _utmz, men kan ændre sig over tid.
  • Facebook bruges til at forbinde vores besøgende med vores venner på Facebook.
    Dennes navne er: s-static.ak.facebook.com, static.ak.facebook.com, og www.facebook.com.

Hvordan sletter jeg cookies?
De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede om din accept, før der gemmes en cookie. Alt efter hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktioner få information om, hvordan du sætter din browser op til at behandle cookies.
Her findes vejledning til de populæreste browsere: