Juniorlejr - FHB&U

Musicallejr

24. - 27. marts

Information

Dato: 24. - 27. marts
Sted: Horsens korps, Grønnegade 4-7, 8700 Horsens
Alder: 7- 13 årige FHB&U-medlemmer
Pris: 400 kr.
Lejrchefer: Mia Krag og Camilla Thomas
Tilmeldingsfrist: 11. marts
Bemærk: Man skal være medlem af FHB&U i indeværende år for at deltage på lejren. Betal årskontingent her.

Transport

Du er velkommen til selv at ankomme til lejrstedet, men du kan også spørge din korpsleder, om der arrangeres fællestransport. 
FHB&U refunderer dine transportudgifter alt efter hvad det havde kostet med den billigste transportmulighed. Vi opfordrer til at købe orangebilletter eller køre med flixbus. Derfor - kører du i bil til en lejr får du penge retur, alt efter hvad den billigste tog- eller busbillet havde kostet.  Scan og send dine billetter til: [email protected] sammen med deltagernavn, lejr og kontonummer.

Musicallejr

Kan du lide at synge, danse eller være kreativ? Så skal du med på denne musicallejr i påsken. Vi skal sammen lave en musical, hvor du kan vælge
imellem at:
1. Have replikker og lave skuespil
2. Lave scene-krea (bl.a. våben og kostumer)
Sammen skal vi lave en  musical af Sigurd Barret, som hedder Superhelt på æsel,  som vi skal vise frem i Horsens korps. Derudover får vi også tid til at  tage en tur i legeland, lave konkurrencer og udendørsaktiviteter, lære mere om påskens historie og have det supersjovt sammen.

Pakkeliste

* Sovepose, lagen og hovedpude
* Toiletsager
* Sutsko
* Evt. spil og andre hyggeting
* En hvid t-shirt/trøje og blå cowboybukser
Bemærk: Ipads og lign. bedes efterladt hjemme. Telefoner vil blive opbevaret af lederne og deltagerne vil kunne bruge dem på særlige tidspunkter i løbet af dagen. FHB&U erstatter ikke bortkomne eller ødelagte genstande.

Plakat

Musicallejr 1 Plakaten
BG orange smal