Påskelejr

D. 28. marts - 1. april

Info

Dato: 28. marts - 1. april
Sted: LTC (Ledertræningscenter), Ribevej 71, 7100 Vejle
Pris: 400 kr. for FHB&U-medlemmer
Alder: 13-29-årige
Lejrchef: Anne Westmoreland
Gæsteundervisere: Stephanie og Christiaan Bijl
Tilmeldings- og betalingsfrist: 16. marts

Intro

Påskelejren tages i år til helt nye højder. Som noget nyt vil lejren indeholde undervisning i lovsang, forbøn og andet som du kan bruge i praksis i dit korps og i din hverdag. Derudover vil der være bibelundervisning på højt niveau, lovsangsaften og hyggeligt samvær.

Denne weekend henvender sig særligt til unge, som er klar til seriøs bibelundervisning, hvor vi går et spadestik dybere end på vores andre lejre og unge, som vil lære nye måder at tilbede på og vil være sammen om troen.

Pakkeliste

  • Lagen, sovepose og pude
  • Håndklæde og toiletsager
  • Bibel

Gæsteunderviserne

Stephanie and Christiaan mødtes i Amsterdam, da de indgik i et lederteam for et discipelskabsprogram for unge og de blev gift i 2015. Tilsammen kommer de fra fire nationer - Tyskland, Holland, Brasilien og England. (Gæt hvem der kommer hvorfra!) Nu bor de i London hvor de som salvationister arbejder for Frelsens Hær. Stephanie arbejder på Hovedkvarteret i England hvor hun udarbejder resurser til discipelskabsundervisning, og Christiaan er Divisionsungdomsleder i det sydlige London. De er meget engageret i at se mennesker udvikle sig på vejen mod Gud og føler sig meget privilegeret over at deltage i Påskelejren, hvor de kan vandre med de unge mennesker, som deltager. I deres fritid kan de godt lide at rejse, se film og serier og tilbringe tid sammen med familie og venner.

Bijl

Stephanie og Christiaan Bijl

Påskelejr 18