Nyhedsbrev 1 – FHB&U

FHB&Us nyhedsbrev

Rigtig glædelig jul og godt nytår!
Vi håber at du er kommet godt ind i det nye år. Du modtager denne mail, fordi du (eller dit barn) var medlem af Frelsens Hærs Børne- & Ungdomsarbejde (FHB&U) i 2018.

 

Medlemskab
Som du sikkert ved, gælder et medlemskab af FHB&U for et kalenderår og betyder, at du skal melde dig ind igen og betale kontingent for 2019, hvis du er mellem 0 og 29 år og er aktiv i en lokalforening eller skal med på en lejr i år. Medlemskabet koster 75 kr. for et år og du melder dig ind ved at udfylde en medlemsblanket i din lokalforening eller via vores hjemmeside www.FHBU.dk og samtidig betale kontingentet på 75 kr.
FHB&U er blevet tilmeldt PBS og det betyder, at du via din netbank kan tilmelde dig PBS, så dit kontingent automatisk trækkes fra din konto én gang om året.

 

Medlemsfordele
For 75 kr. pr. år får du:
  • Adgang til nationale og lokale lejre, arrangementer og klubber til supergode priser
  • Nyhedsmails hvert kvartal med spændende information samt invitation til kommende lejre
  • Hvis du melder dig ind senest d. 15. marts, vil du få en superflot taske helt gratis. Den kan afhentes i din lokalforening d. 14. april eller derefter.
Kommende lejre og arrangementer
  1. 8.-10. februar afholder din lokalforening en børne- og ungdomsweekend med sjove aktiviteter. Kontakt din lokalforening for at høre, hvad der foregår hos dig. Det er gratis at deltage hvis du er medlem af FHB&U.
  2. 22.-24. marts afholder FHB&U Juniorlejr i Horsens korps. Weekenden er for 7-13-årige og byder på bibelundervisning, sjov og hygge. Det koster 350 kr. at deltage og man tilmelder sig til sin korpsleder.
  3. 6.-7. april afholdes en juniorbras-weekend i Horsens korps for øvede musikanter. Det er gratis at deltage for FHB&U-medlemmer. Man tilmelder sig til sin korpsleder.
  4. 13.-17. april rejser Missionsteamet til Norditalien. Turen koster 600 kr. og kun Forvandlet 2 2018-teamet kan tilmelde sig. Send en ansøgning sammen med en kopi af dit pas til [email protected] senest d. 4. februar.
  5. 17.-21. april afholdes Bibelstævne i Norditalien! Det bliver en åndelig retræte med masser af bibelundervisning. Lejren koster 1000 kr. og er for 16-29-årige samt Missionsturens deltagere. Man melder sig til ved at sende en mail samt kopi af pas til [email protected].
  6. 26.-28. april afholdes Design for Life, som er en weekend for unge på mindst 25 år, som søger af finde ud af hvad Gud vil med deres liv. Weekenden koster 650 kr. og man tilmelder sig til sin korpsleder.
Hjemmeside og årsbrochure
Vi har fået et flot, nyt design på vores hjemmeside FHBU.dk og du kan i øvrigt læse meget mere om ovenstående arrangementer på hjemmesiden samt i årsbrochuren, som også findes på hjemmesiden. Du kan få et fysisk eksemplar af årsbrochuren i din lokalforening.

 

Næste mail
Den næste medlemsmail bliver sendt ud i april – og kun til de personer, som er blevet medlem af FHB&U i 2019. Hvis du gerne vil være medlem, men ikke vil modtage nyhedsmails, så skriv til [email protected]

 

Vi håber at se jer alle igen i år til nogle af vores spændende lejre og arrangementer!

 

Mange hilsner fra FHB&U

 

Cap2