Korpslandslejr - FHB&U

KORPSLANDSLEJR

2. - 7. juli

Information

Dato: 2.-4. juli for 14-29-årige & 4.-7. juli for hele korpsfamilien*
Sted: Vojens Idrætsefterskole
Deltagere: 0-13 årige ifølge m voksen / Unge / Voksne m/u børn/børnebørn
Lejrchef: Mia Krag
Tilmeldingsfrist: 1. juni
Priser:
Barn 0-2: Gratis
Barn 3-13: 500 kr.
Voksen: 700 kr.
Familierabat 2 pers.: 1000. kr.
Pr. ekstraperson i husstanden under 18 år: 200 kr.
Makspris: 2000 kr.
Ungdomslandslejr: 700 kr.
m. studierabat: 500 kr.
Bemærk: Alle mellem 0 og 29 år skal være medlem af FHB&U i indeværende år for at deltage på lejren. Betal årskontingent her.
* Hvis du ikke har mulighed for at ankomme torsdag, er du velkommen fredag. Vi kan dog ikke sætte lejrgebyret yderligere ned af den grund.

Betaling

Når du har tilmeldt dig, sender vi en regning pr. mail. Først når den er betalt, er du tilmeldt.

Inden du tilmelder dig

Inden du tilmelder dig vil vi bede dig om at tage stilling til, om du kan sige ja til følgende:
  • Korpslandslejren er for alle, der ser Frelsens Hær som deres kirke og som kan indgå i et fællesskab. Derfor ønsker vi at alle, der kommer med på lejren, kan sige ja til følgende udsagn:
  • Jeg ønsker og er i stand til at tage del i både fællesskabet og programmet, herunder måltider, kirke, lovsangsaften, hyggelige aktiviteter, sengetider m.m.
  • Hvis jeg har børn med, så tager jeg selv ansvar for dem, sørger for at de deltager i programmet, følger sengetiderne og gør mit til, at de får en god lejr. Børnene overnatter sammen med mig og jeg holder selv øje med dem, når der ikke er program for børnene.
  • Jeg vil ikke indtage alkohol, euforiserende stoffer el.lign. på lejren og jeg er indforstået med at man kun ryge på et udvalgt rygeområde.
  • Jeg har fysikken til at være på lejr på en efterskole og dermed sove i efterskolesenge, dele fælles aflåste bade og toiletter, gå på trapper og i øvrigt bevæge mig rundt på skolen.
  • Jeg er indforstået med, at der vil være en del larm til måltiderne, muligvis grædende babyer om natten, børn der leger osv.
  • Da jeg er en del af fællesskabet, er jeg klar på at hjælpe med praktiske opgaver. F.eks. oprydning og opvask.
  • Jeg er indforstået med at programmet er på dansk.

Korpslandslejr

I år skal du på Landslejr med både venner, familie og korps. Vi holder nemlig en fed Korpslandslejr for alle aldre!
Vi starter lejren for de unge, der får to dage alene før alle andre ankommer.
Programmet vil bestå af kendte punkter fra Landslejren sammen med en masse nye aktiviteter. Der vil både være aldersopdelte aktiviteter og aktiviteter for alle aldre. Vi skal have kirke, lovsangsaften, underholdning, slikbutik og div. tilvalg. Vi forventer at du deltager i de obligatoriske programpunkter.
Børn: Er du mellem 0-13 år skal du finde en voksen at tage på lejr med. Der er særskilt programpunkter for børn f.eks. kirke, tilvalg og underholdning og resten af tiden er det din voksne, du er sammen med og som har ansvar for dig.
Unge: Er du mellem 14-29 år er du velkommen på ungdomslandslejren. Ungdomslandslejren har sit helt eget program med enkelte punkter, som er tilfælles med Korpslandslejren, f.eks. måltider.
Har du børn med på lejren, deltager du som voksen.
Voksne: Er du over 30 år er du velkommen både m/u børn/børnebørn. Der er særskilte programpunkter kun for voksne f.eks. kirke og fritidsaktiviteter. Har du børn/børnebørn med på lejr, har du selv ansvaret for dem.

Pakkeliste

* Sovepose + pude + lagen
* Toiletsager + håndklæder
* Gerne bibel
* Evt. sportstøj
* Evt. medicin
* Evt. lommepenge
* Evt. højstol og lign. udstyr

Program

Program
Her ses et udkast til et dagsprogram på lejren. De blå programpunkter er obligatoriske.

Plakat

KLL24 plakat

Transport

Du skal selv sørge for at komme til og fra lejren. Hvis du er med det offentlige, er der ca. 1 km til skolen fra Vojens st. Hvis du har meget bagage med, så kan vi tilbyde at hente det i bil. Skriv til os: [email protected]
Hvis du kommer nord fra Limfjorden eller skal over Storebælt, trækker vi 100 kr. fra deltagergebyret i transportrabat.
BG orange smal