Forvandlet – FHB&U

FORVANDLET

3 weekender

Info

Datoer:
1. weekend: 25. - 27. september: KFS LTC ved Vejle
2. weekend: 23. - 25. oktober: KFS LTC ved Vejle
3. weekend: 20. - 22. november: Valby korps
Pris: 600 kr.* for alle tre weekender. Betales ved tilmelding.
Alder: Forvandlet 1 og 2: 13-29 | Forvandlet 3: 18-29
Tilmeldingsfrist: 7. september til fhbu@fhbu.dk
Betalingsfrist: 7. september. (Se forsiden for betalingsoplysninger)
 * For FHB&U-medlemmer
Som deltager på Forvandlet kan du forvente at blive opmuntret, udfordret, danne nye venskaber og forhåbentlig blive klogere.
Forvandlet er et superspændende undervisningsforløb i kristendommen, hvor der både er plads til tro, tvivl og spørgsmål. Du vil få tilknyttet en mentor, vi har håndplukket til netop dig, som står parat til at hjælpe, dele erfaringer mm. mellem weekenderne.
Vi skal undervises af nogle supersøde og dygtige folk, som glæder sig meget til at lære jer at kende. Der bliver også masser af tid til at pleje venskaberne med hygge, spil og afslapning.
Vi indlogeres på KFS Ledertræningscenter uden for Vejle, hvor vi sover i senge. I Valby sover vi i korpset, så husk underlag og sovepose. Vi sørger selvfølgelig for at tage hensyn til de gældende corona-foranstaltninger.

Transport

Kontakt din lokalforening og hør hvordan du kommer af sted. Udgifter til transport refunderes af FHB&U efter billigste transportmulighed. Scan dine billetter og send dem til FHBU@FHBU.dk

Pakkeliste

  • Underlag (kun i valby), sovepose og pude
  • Håndklæde og toiletsager
  • Bibel
  • Evt. spil og hyggeting

Forvandlet 1

Forvandlet 1: Her skal vi snakke om f.eks. hvem er Gud, hvordan læser man i biblen, hvordan beder man og svarer Gud på bøn?

Forvandlet 2

Forvandlet 2: Her skal vi snakke om hvordan man lever sin kristne tro i hverdagen og det at være kristen i skolen.
Deltagerne vælger et missionsprojekt at fundraise for, som de har mulighed for at besøge på missionsturen i foråret 2021*.
*Særlige betingelser gælder.

Forvandlet 3 - EQUIP

EQUIP er et lederskabskursus, der vil gøre dig i stand til at være en ressource for dit korps. I år tager vi udgangspunkt i Gal.2:20: "Jeg lever ikke mere selv, men Kristus lever i mig, og mit liv her på jorden lever jeg i troen på Guds søn, der elskede mig og gav sig selv hen for mig." Vi skal derfor bl.a. tale om: Hvem vil Gud gerne have at jeg er, at fortælle om og forsvare sin tro, at vise Guds kærlighed til verden.
Kurset er for alle, som har været på forvandlet 2 og/eller Forvandlet 3, eller er 18+ og har kendskab til Bibelen og den kristne tro.

Plakat

Plakat 4