FORVANDLET

3 weekender

Info

Datoer:
1. weekend: 25. - 27. september: Esbjerg korps
2. weekend: 23. - 25. oktober: Horsens korps
3. weekend: 20. - 22. november: Valby korps
Pris: 600 kr.* for alle tre weekender. Betales ved tilmelding.
Alder: Forvandlet 1 og 2: 13-29 | Forvandlet 3: 18-29
Tilmeldingsfrist: 7. september til fhbu@fhbu.dk
Betalingsfrist: 7. september. (Se forsiden for betalingsoplysninger)
 
* For FHB&U-medlemmer

Transport

Kontakt din lokalforening og hør hvordan du kommer af sted. Udgifter til transport refunderes af FHB&U efter billigste transportmulighed. Scan dine billetter og send dem til FHBU@FHBU.dk

Pakkeliste

  • Underlag, sovepose og pude
  • Håndklæde og toiletsager
  • Sportstøj og udendørstøj
  • Bibel

Forvandlet 1

Forvandlet 1 er et Alpha-kursus. Dvs. et grundkursus i kristendommen. Kurset for dig, som enten er kristen i forvejen og er klar på at gå på opdagelse i din tro, eller for dig som måske ikke er kristen, men undrer dig om der måske kunne være mere ved livet, end det du kender til lige nu.

Forvandlet 2

Forvandlet 2 er Beta-kursus, dvs. et discipelskabskursus om at være kristen i hverdagen. Kurset er for alle, der har været på Alpha-kursus. Deltagerne vælger et missionsprojekt at fundraise for, som de har mulighed for at besøge på missionsturen i foråret 2021*.
*Særlige betingelser gælder.

Forvandlet 3 - EQUIP

EQUIP er et lederskabskursus, der vil gøre dig i stand til at være en ressource for dit korps. Hver weekend vil have sit eget tema og kompetente ledere vil undervise i brugbare redskaber indenfor lovsang, bøn og tale/vidnesbyrd. Du vil blive udfordret i at anvende disse tre redskaber igennem forløbet helt praktisk i dit korps og på weekenderne. Dette års EQUIP-forløb vil give dig både praktisk og teoretisk mulighed for at gå på opdagelse i hvilken forskel netop DU, som leder kan gøre i dit korps og i andre menneskers liv.
Kurset er for alle, som har været på forvandlet 2 og/eller Forvandlet 3, eller er 18+ og har kendskab til Bibelen og den kristne tro.

Plakat

Plakat 4