FERIEDAGE

27. - 30. juli

Info

Dage: 27. - 30. juli kl. 10-16
Hvor: Staldgaardsgade 4, 7100 Vejle
Alder: 7-12-årige
Pris: 75 kr. for første dag, herefter 50 kr. pr. dag. Se afsnittet om pris.
Antal: 15 deltagere
Tilmeldingsfrist: 13. juli til vejle@fhmail.dk eller 75 82 78 38
Betaling: På dagen
Arrangeres af: Vejle korps
På grund af coronavirussen har vi været nødt til at aflyse vores elskede årlige sommerlejr - Men det skal ikke stoppe os for at have en masse ansvarligt sommersjov! Derfor afholder vi nu FERIEDAGE!
Fire dage med forskellige og spændende aktiviteter hver dag. I må selv vælge hvilke og hvor mange dage, I har lyst til at være med på! - Kom og vær med 😀
Lego

Beskrivelse

Koncept
Hvert barn kan deltage i én aktivitet om dagen, og man vælger selv hvilke og hvor mange af dagene og aktiviteterne, man vil med på. Aktiviteterne er beskrevet til højre. Medbring tøj efter vejret til alle udeaktiviteter.
Antal
Der må max være 15 børn tilmeldt på hver aktivitet, så vi har mulighed for at holde god afstand. Vi forbeholder os retten til at aflyse en aktivitet ved mindre end 5 tilmeldte.
Medbring
Hvert barn skal medbringe en madpakke. Vi
sørger for drikkevarer og eftermiddagssnacks. Der vil ikke være mulighed for at købe noget under aktiviteterne, så lommepenge frabedes.
Tidspunkt
Alle aktiviteter afholdes hver dag fra klokken 10-16. Børnene afleveres og hentes på adresse; Staldgaardsgade 4, 7100 Vejle
Pris
Første dag man er med koster 75 kr. for ikke-medlemmer af FHB&U og derefter koster det 50 kr. pr. ekstra dag, man deltager. Er du allerede medlem, koster første dag 50 kr. og derefter 50 kr. pr. ekstra dag, man deltager.
Tilmelding
Navn og alder på barnet,  nvn og tlf.nr. på forælder samt hvilke dage og hvilke aktiviteter barnet deltager i sendes på enten mail eller oplyses på telefon 75 82 78 38.

AKTIVITETER

DAG 1 - 27. juli
  • Byg en LEGO-by og se LEGO-film
  • Adventure i skoven med bueskydning og rollespil

DAG 2 - 28. juli
  • Byg en LEGO-by og se LEGO-film
  • En tur i hestestalden + bål (Medbring tøj, som må blive beskidt + gummistøvler)

DAG 3 - 29. juli
  • Kreadag og bagning
  • En tur i Madsbyparken

DAG 4 - 30. juli
  • Fællestur til Givskud Zoo*
    * Hvis parken ikke har åben til den tid, tager vi i Gorillaparken